Haal meer uit je kassa

Haal meer uit je kassa

 

In de bezorg wereld wordt er steeds vaker gesproken over point of sale-software oftewel POS-systemen. Een term die wel eens verward wordt met een kassasysteem maar, een POS-systeem is meer dan een gewone kassa. Het POS-systeem kan namelijk gekoppeld worden aan verschillende diensten en kan belangrijke data voor uw restaurant vastleggen. Door de belangrijke data dat het systeem voor u bijhoudt en kan genereren kunt u inspelen op trends en beschikt u over data waarmee uw restaurant kan inspelen op het gebied van marketing en het behouden van klanten.

 

Order platforms koppelen aan uw POS-systeem

 

Veel restaurants verschijnen op order platforms als Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats. Uw restaurant laten verschijnen op een order platform zorgt niet alleen voor extra omzet, maar ook voor nieuwe uitdagingen. Er is bijvoorbeeld per platform een tablet nodig. Daarbij hoort ook een werknemer die de op tablets ontvangen orders in uw POS-systeem invoert zodat de keuken ermee aan de gang kan. Uw restaurant laten verschijnen op een order platform brengt dus ook extra kosten en uitdagingen mee. Daar heeft Order-Catch gerichte oplossingen voor.

 

Haal meer uit je kassa met Order-Catch

 

Order-Catch biedt gerichte oplossingen voor uw online te ontvangen bestellingen. Order-Catch verzend al uw online bestellingen via een speciaal ontworpen koppeling door naar uw POS-systeem. Alles gebeurd zonder handmatig werk of een tablet. U ontvangt uw order en kunt er mee aan de slag. Er is dus geen werknemer meer nodig die de op tablets ontvangen orders handmatig invoert.

Daardoor bespaart u geld en kunt u uw werknemer bijvoorbeeld orders laten bezorgen. Zo maakt u van uw POS-systeem een extra werknemer.

Wilt u dat ook? Neem dan contact op met Order-Catch.

Ons support team is elke dag beschikbaar voor al uw vragen over een koppeling of Order-Catch. Ook voor aanvullende informatie of een persoonlijke benadering kunt u contact opnemen met de support afdeling.

( 020 – 49 40 444 )

← Blog